nl
Marktkansen ontdekken tijdens Business Days Azië 2024

Agenda

5 maart 2024 - 6 maart 2024
Extern evenement De Doelen Rotterdam / 1931 Congrescentrum Den Bosch

Marktkansen ontdekken tijdens Business Days Azië 2024

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Business Days Azië, op 5 en 6 maart 2024. Tijdens deze RVO Business Days krijgt u meer informatie over en inzicht in marktkansen in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India, Bangladesh, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand.

Azië is een regio met een enorme economische groei en biedt diverse mogelijkheden in verschillende sectoren. Door de snelle groei is er veel vraag naar internationale kennis, producten, machines en diensten. Echter, om succesvol te zijn in markten zoals China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Bangladesh, Singapore en Thailand, is het belangrijk om de lokale marktomstandigheden, culturele verschillen en regelgeving te begrijpen. Het opbouwen van sterke lokale netwerken en partnerschappen kan van cruciaal belang zijn voor uw succes in Azië.

Tijdens de Business Days Azië kunt u kennismaken met de unieke kansen in sectoren zoals logistiek, offshore wind, waterstof, semiconducteurs/deeptech en agricultuur. U hoort ervaringen en tips van professionals uit het bedrijfsleven, vertegenwoordigers van het economisch buitenlandnetwerk en andere experts. 

RVO nodigt in het bijzonder vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen. De overheid zet zich in voor meer diversiteit en moedigt vrouwelijke ondernemers aan om de internationale stap te maken.

De Business Days Azië vinden plaats op 2 locaties:

  • Dinsdag 5 maart: De Doelen, Rotterdam
  • Woensdag 6 maart: 1931 Congrescentrum, Den Bosch

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. 


Meer informatie en aanmelden

 

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn