nl
MedTech Day 2023

Agenda

22 september 2023
Extern evenement TU Eindhoven (NL)

MedTech Day 2023

Een integrale aanpak voor toekomstbestendige zorg

Op vrijdag 22 september 2023 vindt de tweede MedTech Day plaats aan de TU/e ter gelegenheid van de inhuldiging van Prof. Dr. Arthur Bouwman. Deze conferentie wordt georganiseerd door het Center for Care &Cure Technology en het Eindhoven MedTech Innovation Center (e/MTIC).

Meer informatie

Onze zorg staat onder druk. Hoe kunnen we onze zorgstelsels toekomstbestendig maken? Een integrale, multidisciplinaire benadering van zorginnovatie is onze beste kans om structurele ondersteuning te bieden voor toekomstige zorguitdagingen. Technologische innovaties zijn essentieel voor deze weg naar duurzame zorg die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens deze conferentie delen we de verhalen en ervaringen van onze clinici, professoren, jonge onderzoekers en andere MedTech-professionals.

Programma

In de ochtend openen de Keynote Speakers Diederik Gommers en Erik Korsten, gevolgd door drie parallelle sessies om verschillende onderwerpen en onderzoeken te delen en te bespreken. In de middag vindt de gezamenlijke interactieve sessie met verschillende Medtech professionals plaats en wordt de MedTech Day afgesloten met de inauguratie van prof. dr. Arthur Bouwman.

Schrijf je in

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!