nl
MRO Europe 2023

Agenda

18 oktober 2023 - 19 oktober 2023
Extern evenement RAI, Amsterdam (NL)

MRO Europe 2023

De NAG nodigt de Nederlandse industrie uit om deel te nemen aan het Nederlands Paviljoen tijdens de belangrijkste tentoonstelling van Europa, waar luchtvaartmaatschappijen, MRO's, leveranciers, OEM's, toezichthouders, verhuurders en experts uit de industrie samenkomen om de luchtvaartonderhoudsindustrie te verkennen en te definiëren! In 2023 verwelkomen we u graag op het Nederlands Paviljoen in Amsterdam.

Kennis. Connecties. Oplossingen.

Met belangrijke exposanten uit de branche en meer dan 9.000 deelnemers uit meer dan 105 landen is MRO Europe de beste plaats om nieuwe MRO-oplossingen en -diensten te testen en aan te schaffen!

De MRO Europe Exhibition biedt praktische en face-to-face toegang van onschatbare waarde tot 447 vooraanstaande leveranciers van oplossingen en diensten.

Ontdek de nieuwste producten en geavanceerde technologie voor het verbeteren van de efficiëntie en het verlagen van de bedrijfskosten, en profiteer van ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden om in 2 dagen meer verbindingen te maken dan in een jaar!

De NAG organiseert het Nederlands Paviljoen op de MRO Europe 2023 in Amsterdam en heeft al een premium locatie geboekt in de RAI.

Meer informatie en aanmelden

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!