nl
Nederlandse Metaaldagen

Agenda

19 april 2023 - 21 april 2023
Extern evenement Brabanthallen, 's-Hertogenbosch (NL)

Nederlandse Metaaldagen

De Nederlandse Metaal Dagen is het snelst groeiende event binnen de maakindustrie. De derde editie zal plaatsvinden van 19 t/m 21 april 2023.

Smart Manufacturing

Op De Nederlandse Metaal Dagen staat Smart Manufacturing centraal. Smart Manufacturing vergt vaak een behoorlijke investering waardoor specialiseren in plaats van alles zelf blijven doen vaak een slimme keus is. Dit betekent vaak ook dat het verstandig is om een deel van de productie uit te besteden en/of elders in te kopen. Hierom vindt u op De Nederlandse Metaal Dagen ook gespecialiseerde toeleveranciers waar u een deel van uw productie aan kan uitbesteden. Daarom kunt u op De Nederlandse Metaal Dagen terecht voor zowel make als buy oplossingen.

Laat u verrassen en inspireren op een beursvloer vol met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering robotica procesoptimalisatie en productieverbeteringen. Ook in de theaters met vele interessante sprekers zullen voor iedereen werkzaam in de metaalindustrie relevante onderwerpen te vinden zijn.

Meer informatie en registratie

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn