Optica innovaties in Nederland hebben uw inbreng nodig!

Agenda

7 februari 2023, 12:00 - 17:00
Holland High Tech evenement Mikrocentrum, Veldhoven (NL)

Optica innovaties in Nederland hebben uw inbreng nodig!

De optica gemeenschap in Nederland heeft het initiatief genomen om het nieuwe jaar te starten met het ondersteunen van samenwerkingen om impact en innovatie in het veld te vergroten.

De hightech industrie is van groot belang voor de Nederlandse economie en optica, aangezien sleuteltechnologie een grote rol speelt bij technologische innovaties. In de afgelopen jaren, sinds de publicatie van de nationale agenda fotonica in 2018, is er veel veranderd en staan we voor pittige nieuwe uitdagingen. Optics Nederland heeft het initiatief genomen om de landelijke optica gemeenschap te organiseren met een duidelijke focus op onderwijs, onderzoek en innovatie. We willen je uitnodigen om deel te nemen aan brainstormsessies om de behoeften van alle partners te begrijpen en samen te werken aan een bloeiende gemeenschap met gezamenlijke innovatie.

  • om de versnelling van innovaties mogelijk te maken,
  • onderzoeksagenda's op elkaar af te stemmen en
  • toekomstig personeel opleiden om de toekomst van dit belangrijke onderdeel van de Nederlandse economie veilig te stellen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 7 februari 2023 van 12.00 tot 17.00 uur in Veldhoven.

Om onze moderators te helpen het evenement te vergemakkelijken, vragen we je een paar vragen in te vullen tijdens de registratie via deze link.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Holland High Tech en Mikrocentrum.

Registereren

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!