Partnerbijeenkomst NXTGEN HIGHTECH

Agenda

14 maart 2022, 15:00 - 16:00
Holland High Tech evenement Online

Partnerbijeenkomst NXTGEN HIGHTECH

Nederland is wereldkampioen in het maken van ultra-nauwkeurige, hoogtechnologische machines en apparatuur. Deze hightech equipment biedt oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen waar we wereldwijd voor staan: de energie- en klimaattransitie, optimale gezondheidszorg, veilige communicatie, en verduurzaming van de voedselketen. Om onze koppositie te kunnen behouden is extra inzet nodig. NXTGEN HIGHTECH heeft hiervoor een voorstel ingediend bij het Nationaal Groeifonds. Hiermee stimuleert de overheid projecten die zorgen voor economische groei op langere termijn.

De partners in NXTGEN HIGHTECH hebben samen meer dan 40 concrete projectplannen uitgewerkt voor hightech equipment die én bijdraagt aan het concurrentie- en verdienvermogen in Nederland én werkt aan oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen. Marc Hendrikse, boegbeeld NXTGEN HIGHTECH: "Onze inzet is een nieuwe generatie technologie die van belang wordt voor de toekomstige generatie mensen: onze kinderen."

Tijdens de online live-uitzending van het NXTGEN HIGHTECH partnerevent op maandag 14 maart 2022, 15.00-16.00 uur, vertellen de tafelgasten informeel over een aantal van de toepassingsgebieden waar NXTGEN HIGHTECH zich op richt.

Host van de live sessie is Marc Hendrikse, voorzitter Topteam Topsector HTSM en boegbeeld NXTGEN HIGHTECH en co-host is Tom van der Horst, voorzitter werkgroep NXTGEN HIGHTECH. De moderatie is in handen van Simone van Trier.

Datum: maandag 14 maart 2022
Tijd: 15.00-16.00 uur

Meer informatie en aanmelden

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten.

Actuele dossiers

Wat speelt er in het ecosysteem? Blijf op de hoogte van de meest up-to-date ontwikkelingen in onze topsector en ontdek de laatste hightechtoepassingen en lopende onderzoeken.

Naar de actuele dossiers