nl
Werkconferentie Topsector Energie – Energy TALKS!

Agenda

5 oktober 2023
Extern evenement Corpus, Leiden (NL)

Werkconferentie Topsector Energie – Energy TALKS!

Op donderdagmiddag 5 oktober 2023 organiseert de Topsector Energie haar jaarlijkse topsectorevent; de werkconferentie. Een middag vol met innovatie-inspiratie! Op donderdagmiddag 5 oktober 2023 organiseert de Topsector Energie haar jaarlijkse topsectorevent; de werkconferentie. Een middag vol met innovatie-inspiratie! De rode draad: het Nationaal Plan Energiesysteem 2050 van het kabinet. Minister Rob Jetten zal aanwezig zijn bij deze werkconferentie.

Meer informatie

Wat betekent het Nationaal Plan Energiesysteem 2050 voor de innovatie in de energiesector? Hoe pakken de innovatoren deze uitdaging op? Hoe kunnen we effectief versnellen naar een wereld waarvan we eigenlijk niet weten hoe deze gaat werken?

Met 32 sprekers op het podium met elk hun visie op deze uitdaging is het aan jou als deelnemer de uitdaging te kiezen. Want uiteindelijk zal je maar 8 van de 32 sprekers live kunnen zien. Daarna is er voldoende ruimte voor gesprek en interactie. En voor het gezamenlijk formuleren van de innovatie-boodschap  van de Topsector Energie aan minister Jetten. Minister Jetten en boegbeeld Peter Molengraaf zullen namelijk samen aan het eind van de middag ‘het net’ ophalen bij de borrel. Reserveer alvast jouw agenda op donderdagmiddag 5 oktober van 12.00-18.00 uur. Meer informatie volgt na de zomer.

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!