Nieuws Internationaal Klimaat Duurzaamheid Luchtvaart MKB innovatie

Ben je actief in groene waterstof en benieuwd naar zakelijke kansen in Duitsland? Neem dan op 14 en 15 november 2023 deel aan de economische missie naar Duitsland. Koning Willem Alexander zal aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van deze missie. De missie staat onder leiding van staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Hans Vijlbrief. Zakelijk missieleider is Theo Henrar, voorzitter van FME. Ook plaatsvervangend directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen, Yvette van Eechoud, reist mee.

Meer informatie

Koning Willem-Alexander bij enkele programmaonderdelen

Deze missie loopt parallel aan het werkbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op 14 november aan Noordrijn-Westfalen. Zijn werkbezoek staat in het teken van verschillende waterstofprojecten. Zijne Majesteit de Koning zal aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de groene waterstofsector. In het bijzonderzijn ook vrouwelijke ondernemers en start-ups uitgenodigd om aan deze missie deel te nemen. 

Programma

De organisatie vult het programma nog verder in. Hieronder vind je het voorlopige (Engelstalige) programma. Op het programma van de missie staan in ieder geval: 

  • informatieve deelsessies, zoals seminars of workshops;
  • bedrijfs- en/of locatiebezoeken;
  • netwerkevenementen;
  • handelsreceptie/ handelsdiner;
  • individuele matchmaking (netwerkgesprekken op maat);
  • lokale ondersteuning door de organisatie;
  • lokaal vervoer (verbonden aan het missieprogramma).

Deelname en kosten 

Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 1 deelnemer per organisatie). Bij deze kosten zijn inbegrepen: deelname aan collectieve programmaonderdelen, individuele matchmaking, lokale ondersteuning door de organisatie en lokaal vervoer (gekoppeld aan het missieprogramma). Reis- en verblijfkosten en persoonlijke transfers zijn voor eigen rekening en risico. Na de aanmeldtermijn ontvangt u suggesties voor uw reis en verblijf.

Aanmelden 

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die passen binnen de hierboven genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze handelsmissie. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging betekenen daarom nog niet dat u deelneemt aan deze handelsmissie.

Aanmelden voor deelname kan tot en met 4 september 2023.  Je ontvangt een definitieve bevestiging van deelname na sluiting van de aanmeldperiode. 

Meld je nu aan

Nieuws Internationaal Klimaat Duurzaamheid Luchtvaart MKB innovatie