Calls KIA Veiligheid Veiligheid

Doe mee aan de call Cybersecurity voor digitale weerbaarheid, mede mogelijk gemaakt door NWO en het CS4NL. Wie meer wil weten kan meedoen aan de webinar op 22 november en de matchmaking op 7 december. Deze bijeenkomsten zijn cruciaal voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan Nederlands onderzoek en ontwikkeling in cybersecurity. Samen bundelen we onze krachten om de positie van Nederland als leider in cybersecurity-innovatie te versterken.

Meer informatie

Doel

Het doel van deze call is het stimuleren van kennis en innovatie op het gebied van cybersecurity. Het richt zich op het oplossen van vraagstukken in cybersecurity die essentieel zijn voor het veilig realiseren van diverse maatschappelijke transities. Om de digitale autonomie van Nederland te versterken, is nieuwe kennis en innovatie op het gebied van cybersecurity noodzakelijk.

Webinar 

Kom meer te weten over de investering van €15 miljoen door NWO voor onderzoek naar cybersecurity. Met financieringen tot €3,4 miljoen per project leggen we de focus op de 7 CS4NL-thema's die essentieel zijn voor innovatie in deze sector.

  • Wanneer: Woensdag 22 november 2023, van 11:30 tot 12:30
  • Waar: Online

Inschrijven en meer informatie

Matchmaking

Ontmoet en verbind met mogelijke projectpartners op  het matchmaking evenement. De matchmaking is geinitieerd  om samenwerkingen tussen partijen te faciliteren die de huidige en opkomende digitale uitdagingen aanpakken.

  • Wanneer: Donderdag 7 december 2023, van 12:30 tot 16:00
  • Waar: NWO Utrecht 

Registreer om deel te nemen aan het evenement via de evenementpagina van NWO.

Registreer

Calls KIA Veiligheid Veiligheid