Sleuteltechnologieën Nieuws Nationale Technologie Strategie Event KIA Sleuteltechnologieën

Op dinsdag 30 januari 2024 hebben wij een (online)informatiesessie over de Nationale Technologiestrategie en de KIA Sleuteltechnologieën gehost. In deze sessie is onder andere de totstandkoming en toekomst van deze strategie toegelicht. Verder is ook de relatie tussen de KIA Sleuteltechnologieën en NTS verder verdiept. De video's op deze pagina geven een korte recap van deze webinar.

In de update van de Kennis- en Innovatie Agenda Sleuteltechnologieën 2024-2027 (onderdeel van het Kennis- en Innovatieconvenant) staat hoe de overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven gezamenlijk werken aan de (door)ontwikkeling van sleuteltechnologieën. De basis hiervoor vormt de Nationale Technologiestrategie waarin de de overheid tien prioritaire sleuteltechnologieën met bijbehorende agenda’s heeft uitgewerkt.

Update KIA Sleuteltechnologieën - Koen Vermeer & Leo Warmerdam, Holland High Tech

In deze video vertellen Koen Vermeer en Leo Warmerdam, Holland High Tech, meer over de ontwikkelingen en veranderingen binnen de KIA Sleuteltechnologieën. Ook wordt er dieper ingegaan op de toekomst van deze KIA.

Nationale Technologiestategie - Bram Henneman, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

In deze video verteld Bram Henneman, ministerie van Economische Zaken en Klimaat, over de Nationale Technologiestrategie. Hij vertelt over de totstandkoming en de toekomst van deze strategie.

NWO calls KIA Sleuteltechnologieën en NTS - Frans van der Wel, NWO

In deze video vertelt Frans van der Wel, NWO, over de calls van NWO die relevant zijn voor de KIA Sleuteltechnologieën en betrekking hebben op de Nationale Technologiestrategie.

Vragensessie Nationale Technologiestrategie & KIA Sleuteltechnologieën

In deze laatste video worden een aantal veel voorkomende vragen beantwoord.

Lees meer over de Nationale Technologiestrategie

De powerpoints van deze webinar zijn te vinden via onderstaande button.

Klik hier voor de powerpoints

Sleuteltechnologieën Nieuws Nationale Technologie Strategie Event KIA Sleuteltechnologieën