Nieuws Nationaal Groeifonds MKB innovatie KIA Sleuteltechnologieën KIA Veiligheid Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat

Het Nationaal Groeifonds richt zich op projecten op de terreinen Onderzoek, ontwikkeling en innovatie en Kennisontwikkeling. Op deze twee terreinen is de meeste kans aanwezig voor structurele en duurzame economische groei. Ben je geïnteresseerd in het indienen van een voorstel bij het Nationaal Groeifonds? En wil je weten hoe je jouw slagingskans kan verhogen? Bereid je dan voor met onze tips en adviezen en meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 12 oktober.

Lees verder

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en andere partijen die in samenwerkingsverband bezig zijn met een projectvoorstel en in 2024 of 2025 bij het Nationaal Groeifonds een aanvraag willen indienen. 

Belangrijke informatie over de volgende aanvraagronde

Tijdens de informatiebijeenkomst ontvang je de benodigde informatie over het aanvraagproces en de bijbehorende planning voor de volgende ronde. Ook kun je deelnemen aan workshops, waarin je meer informatie ontvangt over de onderdelen waaruit een succesvol voorstel bestaat. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.  

Kom in contact met interessante partijen

Door je aan te melden zorg je er bovendien voor dat je snel en makkelijk in contact komt met de partijen die mogelijk interessant voor jou zijn. Enerzijds om mee samen te werken, anderzijds om het antwoord te krijgen op de vragen die je nu al hebt. 

Meer informatie en aanmelden

Nieuws Nationaal Groeifonds MKB innovatie KIA Sleuteltechnologieën KIA Veiligheid Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat