KIA Sleuteltechnologieën KIA Veiligheid Human Capital Digitalisering & Smart Industry Circulaire economie Energietransitie Nieuws PPS financiering

Word jij enthousiast van de nieuwste technologieën (én materialen!)? Ben jij net klaar met je opleiding en wil jij je inzetten voor een toekomst die duurzamer, leefbaarder en schoner is? Ben jij een verbinder, kan je mensen activeren, inspireren en faciliteren? En hou je van processen begeleiden en zorgen dat iedereen de juiste stappen doorloopt? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? 

Holland High Tech, ook bekend als de topsector High Tech Systemen en Materialen, laat innovatiekracht groeien. We werken mee aan het oplossen van urgente transities en de grote maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, in Nederland en de rest van de wereld. En dat vraagt slagkracht! Daarom zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze junior programmamanager die wil werken in én voor technologie in de maakindustrie. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken? 
 
Jaarlijks verdelen wij als Holland High Tech meer dan € 30 miljoen aan innovatiegelden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat voor publiek-private samenwerkingen. Hierin werken onderzoekers van kennisinstellingen en bedrijven samen aan projecten. Wij coördineren diverse onderzoeksprogramma’s, waaronder onze strategische programma’s en projecten, eigen calls en calls in samenwerking met andere organisaties. Verder zijn we een belangrijke speler in het Missiegedreven Innovatiebeleid (MIB) en coördineren we de Kennis en Innovatie Agenda Sleuteltechnologieën (KIA ST) en Veiligheid (KIA V).

Wat ga je precies doen als junior programmamanager? 

Je werkt vooral samen met twee van onze programmamanagers: de programmamanager publiek-private samenwerking en de programmamanager voor KIA ST en KIA V. Samen werk je aan de uitvoering, coördinatie en ontwikkeling van bestaande en nieuwe innovatieregelingen. Je hebt direct contact met onze partners: collega’s bij kennisinstellingen, andere topsectoren, diverse ministeries en bedrijven. Je bent een onmisbare schakel in processen die we hebben: de aanvraag van nieuwe projecten, de monitoring ervan en helpt met de verantwoording ervan aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Jouw werkzaamheden 

 • Ondersteunen van programmamanagers
 • Begeleiden van het proces van aanvraag van subsidiemiddelen, de monitoring en verantwoording
 • Ondersteuning bij programma’s en projecten die door partners aangevraagd en uitgevoerd worden
 • Contact met onze partners over programma’s en projecten en hen stimuleren om deel te nemen
 • Samenwerking met ons communicatieteam over projecten en resultaten
 • Begeleiden en invullen van de rapportage van alle programma’s in samenwerking met onze controller

Wat vragen we van jou 

 • Je wordt enthousiast van innovatie en techniek met maatschappelijke én economische impact
 • Je maakt makkelijk contact en vindt het ook leuk om relaties op te bouwen en te onderhouden met mensen van verschillende organisaties
 • Je krijgt zaken voor elkaar, bent zelfstandig en kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden
 • Je staat voor kwaliteit, zet de puntjes op de i, komt je afspraken na en helpt anderen dat ook te doen
 • Je bent ambitieus en wil jezelf graag verder ontwikkelen
 • Je hebt HBO/WO-niveau
 • Je wil graag aan de slag bij de topsector High Tech Systemen en Materialen
 • Je ziet de waarde in van samenwerkingen om innovatie te laten groeien

Ben je bekend met publiek-private samenwerkingen (PPS’en)? Dan is dat een pré!

Wat bieden we? 

Je komt in dienst bij een organisatie met een groot netwerk. Een organisatie die volop in ontwikkeling is én die grote maatschappelijke en economische impact realiseert. Je werkt in een klein, gezellig team met veel ruimte en verantwoordelijkheid. We ondersteunen je natuurlijk in je ontwikkeling. 
 
Hybride werken is bij ons de standaard. Wat houdt dat in? Je verdeelt je werk tussen kantoor, thuiswerken en waar je anders wil werken. We hebben een kantoor in Utrecht en zijn ook regelmatig in de regio Eindhoven. We zoeken iemand voor 32 tot 36 uur per week. We bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren. 

En wat verdien je?

We bieden een fijn salaris dat met jouw functioneren meegroeit (indicatie: € 3.000 – 4.000 bruto per maand plus vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten op basis van OV-business card, 1e klas). Ook krijg je een laptop en telefoonvergoeding. 

Enthousiast geworden? 

Gelukkig! Reageren kan tot en met vrijdag 17 mei 2024, en zodra de juiste kandidaat reageert gaan we meteen aan de slag. Dus wacht niet te snel met reageren en laat het ons weten! Stuur je motivatie en cv naar onze operationeel directeur Gerard van der Zon (gerard.van.der.zon@hollandhightech.nl). Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via dit e-mailadres of bel met Gerard via 06-26660351. 

Holland High Tech

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten Holland High Tech weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren.

KIA Sleuteltechnologieën KIA Veiligheid Human Capital Digitalisering & Smart Industry Circulaire economie Energietransitie Nieuws PPS financiering