Innovatiestimulering MKB (MIT-regeling)

Arjan_de_Bruin.jpg

Arjan de Bruin

De ervaring als innovatiedeskundige leert dat organisaties die werken aan wendbaarheid en innovatie op termijn succesvoller zijn.

Met deze achtergrond kan Arjan de Bruin bedrijven helpen bij het scheppen van een innovatief klimaat voor duurzame ontwikkeling en desgewenst groei. Hierbij valt te denken aan het aanpassen van productieprocessen (bijv. vernieuwen, verduurzamen), nieuwe toepassingen van productieprocessen, verkennen van nieuwe markten, ontdekken van nieuwe ketens, competentie optimaliseren/stroomlijnen, organisatie wendbaar maken, vernieuwingsproces in beweging brengen.

Tevens is hij voor het industriële MKB een vertrouwd adres voor het ontwikkelen, financieren en realiseren van projecten gericht op innovatie, verbeteren en uitvinden. 

 

Contact

  • Bedrijf Innovation BV
  • Tel 06 22 24 57 01
  • E-mail debruin@Innovation.nl
  • Markten/Technologieën Metaalverwerking, kunststofverwerking, oppervlaktebehandelaars, procesindustrie, veiligheid, onderhoud & inspectie, sensorprocessen

Aanvraag indienen

Indien je gebruik wilt maken van de MIT InnovatieMakelaars-regeling, kun je een aanvraag doen via onderstaand formulier.

Download hier 

Actuele dossiers

Wat speelt er in het ecosysteem? Blijf op de hoogte van de meest up-to-date ontwikkelingen in onze topsector en ontdek de laatste hightechtoepassingen en lopende onderzoeken.

Naar de actuele dossiers