Technologie:
Geavanceerde meetapparatuur

Wat is de waarde voor de Nederlandse hightech industrie

Dit omvat systemen en technologie voor het meten van straling, licht en deeltjes en het bepalen en monitoren van plaats, beweging en trillingen. Daarnaast het beheer, de verwerking en interpretatie van (sensor)gegevens voor Big Science. Ook gaat het over instrumenten voor Onderzoek & Ontwikkeling en productieprocessen en instrumenten voor satellieten. 

Wat doen wij als Holland High Tech

Holland High Tech ondersteunt de sector door het financieren van onderzoek en innovatie bij het vinden van de juiste partners binnen bedrijfsleven, overheid en onderwijs. We leveren een bijdrage aan het internationale perspectief.

Roadmap Geavanceerde instrumentatie

In de Holland High Tech Roadmap 2020-2030 lees je hoe de sector zich ontwikkelt de komende tien jaar. Deze roadmap is een visie van belanghebbenden op de R&D-behoeften van de Nederlandse sector tot 2030. Deze roadmap is bedoeld als leidraad voor doorontwikkeling voor de industrie en haar stakeholders en voor een ondersteunende strategie van de overheid om zo, gezamenlijk met het onderwijs, optimaal door te ontwikkelen en bij te dragen aan oplossingen in dit decennium.

Roadmap Geavanceerde instrumentatie

HTSM Roadmap Advanced Instrumentation 

Download hier

Contact

Vragen aan het roadmapteam?

Stuur een mail

Volg ons op YouTube

Bekijk onze video's over hightech innovaties en samenwerkingen. Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Go!

Roadmapteam geavanceerde instrumentatie

Marco Beijersbergen
Marco
Beijersbergen (voorzitter)
Corsine
Frenk van den Berg
Frenk
van den Berg
TataSteel Europe
André Bos
André
Bos
S [&] T
Kees Buijsrogge
Kees
Buijsrogge
TNO
Paul Hieltjes
Paul
Hieltjes
SRON
Frank Linde
Frank
Linde
UvA/Nikhef
Merijn Blaakmeer
Merijn
Blaakmeer
NWO ENW
Daniëla Mikkers
Daniëla
Mikkers
ASTRON
Hans Priem
Hans
Priem
VDL‐ETG
Eugène Reuvekamp
Eugène
Reuvekamp
Malvern Panalytical
Steven Tan
Steven
Tan
Nascent Ventures

Innovatie

Innovatie is voor Nederland essentieel. We werken aan slimme technologieën om de grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken: Nederlandse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Met technologische innovatie en unieke kennis, anticiperen we als land op zekerheid van werk en inkomsten in de toekomst. Holland High Tech vergroot de impact van innovatie. Ontdek meer over onze thema’s en onze (sleutel)technologieën.

Onze thema’s      De technologieën

Dit is een alt-tag

Actuele dossiers

Wat speelt er in het ecosysteem? Blijf op de hoogte van de meest up-to-date ontwikkelingen in de topsector en ontdek de laatste hightechtoepassingen en lopende onderzoeken. 

Ga naar actuele dossiers

Terugblik  
Holland High Tech
Event 2021

Tijdens dit interactieve event deelden we inzichten in de nieuwste hightech innovaties en samenwerkingen met bijna 300 professionals uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. 

Bekijk hier de terugblik

Najaarsevent Holland High Tech 2021

Actueel dossier - call to action kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat scelerisque varius. Urna duis convallis convallis tellus. Orci dapibus ultrices in iaculis nunc sed. Donec massa sapien faucibus et molestie ac.

Call to action

Dit is een alt-tag