Nieuws Calls KIA Sleuteltechnologieën MKB innovatie Sleuteltechnologieën

NWO nodigt onderzoekers en onderzoeksinstituten uit om voorstellen voor interdisciplinair onderzoek naar optische breedbandsystemen in te dienen voor de call ‘Toekomstige Optische Breedspectrum Systemen’. Deze call sluit aan bij de Kennis- en Innovatie Agenda Sleuteltechnologieën, specifiek de sleuteltechnologie optica en fotonica en vereist samenwerking met publieke en private partijen. Voor deze call is in totaal 7 miljoen euro beschikbaar. De deadline voor het indienen van aanvragen is 28 november 2024.

Lees verder

Doel van de call 

Het doel van deze call is om optische breedbandsystemen (verder) te ontwikkelen. Hiermee kunnen de prestaties, efficiëntie en veelzijdigheid van optische systemen vergroot worden in diverse sectoren.

Budget en deadlines

Voor deze call for proposals is in totaal 7 miljoen euro beschikbaar, waarbij er minimaal € 600.000 en maximaal € 3.200.000 aangevraagd kan worden aan NWO-financiering. De deadline voor het indienen van een aanvraag is donderdag 28 november 2024, voor 14:00:00 CET.

Matchmakingbijeenkomst 

Om de consortiumvorming te ondersteunen, organiseert NWO een matchmakingsbijeenkomst. Deze bijeenkomt is gericht op potentiële aanvragers, samenwerkingspartners en vertegenwoordigers van andere partijen zoals bedrijven of maatschappelijke organisaties. Door kennis te maken, kunnen partijen onderzoeksideeën uitwisselen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken. 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en vindt plaats op 25 september 2024. Beoogde hoofdaanvragers worden in het bijzonder aangeraden om deel te nemen. Aanmelden kan door het formulier in te vullen op de matchmaking-pagina.

Meer over de matchmakingbijeenkomst

Nieuws Calls KIA Sleuteltechnologieën MKB innovatie Sleuteltechnologieën