Nieuws PPS financiering Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat MKB innovatie Mobiliteit

Ben jij een financieel wonder met hart voor hightech en innovatie? Heb jij die snelle kritische blik en ben je in staat om scherpe analyses om te zetten in acties en projecties? Zoek jij een dynamische functie waar geen dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? Holland High Tech, ook bekend als de topsector High Tech Systemen en Materialen. Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. We werken mee aan het oplossen van de grote maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, in Nederland en de rest van de wereld. En dat vraagt slagkracht.

Daarom zoeken wij een verantwoordelijke, proactieve hands-on controller die goed is met cijfers maar ook met mensen, een teamspeler die een analytische uitdaging graag aangaat. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

Wat ga je doen als controller?

In deze rol ben jij de allround financiële kracht van onze organisatie. Je krijgt een breed takenpakket met veel verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig én met collega’s. Wij ontvangen subsidies van de rijksoverheid die wij via een zorgvuldig proces toekennen aan onderzoeksorganisaties in publiek-private samenwerkingen (PPS-en). Als controller is de bijbehorende financiële administratie jouw domein, net als het ontwikkelen van de processen die erbij horen. Hierbij stem je vaak af met betrokkenen binnen én buiten onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de jaarrekening en afstemming met onze accountant. Ook verwerk je de salaris output voor financiële administratie, ben je verantwoordelijk voor de inkoopfacturen, en zijn budget en realisatie onderdeel van je werkzaamheden bij Holland High Tech.

Wat vragen we van jou?

Jij:

  • bent analytisch sterk en kan jouw inzichten goed met andere delen
  • bent nauwkeurig, stipt en integer
  • bent proactief en een teamspeler
  • hebt ruime financiële kennis, een daarbij passende opleiding en ervaring op HBO-niveau
  • hebt ervaring met overheidsfinanciën (ervaring met processen van RVO is een pré)
  • begrijpt subsidiestromen (projecten/programma’s) en de afhandeling daarvan

Wie ben jij?

Je hebt je sporen verdiend in een soortgelijke rol. Je bent professioneel, proactief en hebt een sterke persoonlijkheid. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving met steeds wisselende activiteiten. Je stelt de juiste prioriteiten, bewaart het overzicht en weet snel te schakelen. Je communiceert helder en weet op een prettige, doortastende wijze dingen samen gedaan te krijgen. Ook beschik je over een no-nonsense mentaliteit. Vanzelfsprekend ben je discreet, loyaal en voel je je verantwoordelijk voor jouw taken.

Daarnaast:

  • Heb je HBO-werk en -denkniveau en een afgeronde financiële opleiding
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, ervaring bij een overheid (van gemeente tot rijk) of in een organisatie met maatschappelijke doelstellingen is een pré
  • Heb je een goede beheersing van de Office en financiële pakketten (Twinfield in combinatie met Basecone is een pré)
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
  • Ben je een teamspeler binnen een enthousiast team
  • Draag je graag bij aan een betere wereld

Wat bieden we?

Je komt in dienst bij een organisatie met een groot netwerk. Een organisatie die volop in ontwikkeling is én die grote maatschappelijke en economische impact realiseert. Je werkt in een klein, gezellig team met veel ruimte en verantwoordelijkheid. We ondersteunen je natuurlijk in je ontwikkeling.

Hybride werken is bij ons de standaard. Wat houdt dat in? Je verdeelt je werk tussen kantoor, thuiswerken en waar je anders wil werken. We hebben een kantoor in Utrecht en zijn ook regelmatig in de regio Eindhoven. We zoeken iemand voor 24 tot 32 uur per week. We bieden een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

En wat verdien je?

Wij vinden het een goed salaris, dat met jouw functioneren meegroeit (indicatie: € 4000– € 5000 bruto per maand op basis van fulltime, plus vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten op basis van OV-business card). Ook krijg je een laptop en telefoonvergoeding.

Enthousiast geworden?

Reageren kan tot en met 26-10-2023, en zodra de juiste kandidaat reageert gaan we meteen aan de slag. Dus wacht niet te snel met reageren en laat het ons weten! Stuur je motivatie en cv naar onze operationeel directeur Gerard van der Zon (gerard.van.der.zon@hollandhightech.nl). Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via dit e-mailadres of bel met Gerard via 06-26660351.

 

Holland High Tech

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten Holland High Tech weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren. Hollandhightech.nl

Nieuws PPS financiering Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat MKB innovatie Mobiliteit