nl

Sprekers EVENT 2023

Paul-Hieltjes-nieuw-2-1.png

Paul Hieltjes

Paul Hieltjes heeft vele jaren ervaring op het gebied van innovatie en productontwikkeling in de sectoren Advanced Instrumentation, Electronics en Embedded Systems.

Hij ondersteunt ondernemers met kennis over deze technologieën en markten, en beheerst verschillende innovatiemethodieken om tot innovatie en ontwikkeling te komen van een product of bedrijf. Het doel hierbij kan bijvoorbeeld zijn een nieuw product markt klaar maken (TRL niveau), het bepalen van een marketingstrategie of het opzetten van een samenwerking.

"Ik help je als MKB-er graag bij het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten en diensten. Ik doe dit door samen met jou te kijken naar de meest geschikte ontwikkel-aanpak. Samen bekijken we of het opzetten van een nieuwe (gesubsidieerde) samenwerking de productontwikkeling kan versnellen of verbeteren."

Paul brengt hiervoor een breed netwerk van hightech bedrijven en kennisinstellingen met zich mee. Maar ook bij de implementatie van groeistrategieën gebaseerd op nieuwe producten, markten en processen, helpt hij mee om samen een kwalitatief sterke interne organisatie op te zetten.