nl

InnovatieMakelaars

Marloes-van-Put.jpg

Marloes van Put

Bedrijven investeren in de toekomst door nieuwe producten, diensten en/of business modellen te ontwikkelen. Maar wat zijn de juiste investeringen? Hoe beoordeel je zo snel mogelijk of een nieuw idee kansrijk is? En hoe breng je het vervolgens zo snel mogelijk, en tegen minimale kosten op de markt? 

Marloes van Put werkt sinds 2013 als expert op het gebied van (agile) product development. Ze is opgeleid als industrieel ontwerpster en materiaalkundige aan de TU Delft, en heeft daarna succesvolle innovatieprojecten geleid bij TNO en Airbus voor o.a. corrosiebestendige coatings, zonnepanelen en ruimtevaart onderdelen. 

Als innovatiemakelaar kan Marloes het MKB ondersteunen bij het vertalen van een innovatief idee naar concrete business. Welke stappen te doorlopen om zo snel mogelijk op de markt te zijn? Waar te starten? Afhankelijk van de behoefte kan Marloes ófwel ondersteunen bij het toetsen van de propositie (hoe kansrijk is het?), ófwel het ontwikkelplan helpen detailleren (welke analyses, testen en/of prototypes hebben prioriteit?). 

Meer weten? Neem gerust contact op met Marloes.

 

Contact

Digital Twin technologie voor nieuwe markten

Argaleo-IM-ers-foto.png

Lees artikel

Alle testimonials

Aanvraag indienen

Wil je als MKB gebruik maken van de MIT InnovatieMakelaars-regeling? Doe een aanvraag via dit formulier.

Klik hier