nl
Innovatiemissie Japan: Semiconductors

Agenda

19 juni 2023 - 23 juni 2023
Extern evenement Japan

Innovatiemissie Japan: Semiconductors

Ben je actief op het gebied van geavanceerde chipdesign, geïntegreerde fotonica of heterogene integratie en heb je interesse om kansen en ontwikkelingen binnen deze drie sleuteltechnologieën in Japan te verkennen? Ga dan mee met de RVO innovatiemissie naar Japan, van maandag 19 juni t/m vrijdag 23 juni 2023.

Japan is een aantrekkelijke partner voor Nederland 

Snelle ontwikkelingen en investeringen in applicaties door Japanse partijen vormen nieuwe kansen voor Nederlandse partijen op het gebied van chipdesign, de integratie van verschillende functionaliteiten (o.a. door assemblage en packaging) en volgende generatie technologieën en productie van bijvoorbeeld geïntegreerde fotonica. En met een proactief promotiebeleid stimuleert en faciliteert de Japanse overheid internationale samenwerking. Al met al veel potentie voor innovatieve samenwerking met Japan op het gebied van halfgeleiders.

Voor wie

De innovatiemissie is bedoeld voor professionals van Nederlandse industrieën en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van halfgeleiders, met focus op geavanceerde chipdesign, geïntegreerde fotonica of heterogene integratie.

Doelen missie

  • Het verkennen en vinden van potentiële partners voor gezamenlijk onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie van innovaties op het gebied van halfgeleiders, met focus op geavanceerde chipdesign, (productie van) geïntegreerde fotonica of heterogene integratie, packaging en assemblage.
  • Het intensiveren van de bilaterale samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen in beide landen.
  • Het ontwikkelen van bilaterale regelingen en programma’s ter ondersteuning van de bilaterale samenwerking.

Belangrijke data

  • Deadline aanmelden: 14 april 2023
  • Informatiebijeenkomst: dinsdag 2 mei

Klik op de onderstaande button voor meer informatie over het programma, kosten en hoe u zich kunt aanmelden.

Meer info

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn