Nieuws MKB innovatie

Physics with Industry, 20 november tot 24 november, is een workshop die zich richt op het bedenken van innovatieve oplossingen voor wetenschappelijk uitdagende, commerciële businesscases. Een bedrijfscase indienen kan tot 12 mei. De inschrijving voor deelnemers gaat in augustus open.

Bedrijfscase indienen of inschrijven

Het doel

Het doel is om samenwerking en kennisuitwisseling tussen wetenschap en bedrijfsleven te stimuleren. Een week lang werken wetenschappers en onderzoekers uit zowel de academische wereld als het bedrijfsleven nauw samen om originele oplossingen te vinden voor uitdagende industriële problemen.

De teams bestaan ​​uit promovendi en postdocs van onderzoeksinstellingen en universiteiten uit heel Nederland. Elk team heeft toegang tot een bedrijfsvertegenwoordiger en senior onderzoeker om de voortgang en wetenschappelijke kwaliteit te waarborgen.

Voor deelnemers

Tijdens deze workshop maak je kennis met de branche door te werken aan een bedrijfscase. Samen met het bedrijf overloop je het probleem en ga je met je team aan de slag om tot een oplossing te komen. Door samen te werken met andere onderzoekers uit verschillende disciplines breid je je netwerk uit en ervaar je het werken binnen een team met een gemeenschappelijke missie. Deelname is gratis, inclusief de in het programma genoemde lunches en diners. De inschrijving voor deze workshop gaat in augustus 2023 open.

Voor bedrijven

Bedrijfscase indienen? Stuur een e-mail naar physicswithindustry@nwo.nl. De programmacommissie selecteert de beste nummers voor de komende workshop. Deadline: uiterlijk 12 mei 2023

Locatie

De workshop vindt jaarlijks plaats in het Lorentz Center in Leiden.

Nieuws MKB innovatie