Nieuws Internationaal MKB innovatie

Van 9 tot 12 januari vond de Consumer Electronics Show (CES) plaats in Las Vegas. Bij deze grote tech-beurs zijn 70 Nederlandse start-ups en scale-ups in het NL-Paviljoen aanwezig geweest om mogelijke investeerders, klanten of opdrachtgevers te vinden. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft uitgebreid verslag gedaan van de vierdaagse CES.

Naar het verslag

Highlights CES 2024

Op dinsdag opende CES officieel met de opening van het NL-Paviljoen door Gary Shapiro, Dirk Janssen en Prins Constantijn. Woensdag werden contracten ondertekend, waaronder een grote deal tussen Absolute Audio Labs en Renesas Semiconductor. SmartQare kondigde een strategische samenwerking met Philips aan. Diversiteit en inclusie kregen aandacht op de 'LGBTQ in Tech Meet-Up'. Donderdag begon met het 'Female Founders Breakfast' van ScaleNL, gevolgd door bezoeken aan C Space en Las Vegas Convention Center. Vrijdag, de laatste dag, bracht een ontspannen sfeer. Deelnemers werden aangemoedigd tot het laatste moment actief te zijn. De Nederlandse start-ups en scale-ups werden geprezen voor hun kwaliteit en de CES-dagen waren over het algemeen succesvol.

Over de CES

CES is het krachtigste technologie-evenement ter wereld – het proefterrein voor baanbrekende technologieën en mondiale vernieuwers. De plek waar bedrijven zaken gedaan krijgen, nieuwe partners ontmoeten en waar de scherpste geesten uit de industrie het podium betreden om hun nieuwste releases en meest gedurfde doorbraken te onthullen.

Nieuws Internationaal MKB innovatie