Aanstaande maandag 11 december is het Sponsorevent van de RoboCup2024 georganiseerd door Technische Universiteit Eindhoven, High Tech NL en Mikrocentrum. Teams over de hele wereld strijden op de RoboCup2024 17 t/m 24 juli 2024 in geavanceerde robotuitdagingen, van voetbal tot gezondheidszorg. Ontdek verschillende sponsormogelijkheden en krijg een voorproefje van de RoboCup2024!

Meer informatie en registreren

Sponsormogelijkheden

RoboCup biedt een opmerkelijke kans om de zichtbaarheid van je bedrijf onder deelnemers, bezoekers en andere bedrijven te vergroten. Met zijn innovatieve, energieke en opwindende sfeer zal dit evenement de perfecte netwerkachtergrond bieden om nieuwe partnerschappen te smeden, bestaande partnerschappen te versterken en getalenteerde werknemers te werven. RoboCup2024 en de media-aandacht zullen ook het perfecte medium bieden om de boodschap van jouwbedrijf over te brengen aan elke deelnemer en bezoeker van RoboCup2024.

Technische Universiteit Eindhoven, High Tech NL en Mikrocentrum nodigen je van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen, waar je kennis maakt met de verschillende sponsormogelijkheden en een voorproefje krijgt van de RoboCup2024-sfeer.